A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Gyömbéres-fokhagymás pulyka

2021. március 25. - Szeretem a pulykát

Gyömbéres-fokhagymás pulyka

2021_02_gyomberes_fokhagymas_pulyka_kicsi.jpg

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell szeletekre vágva
  • a páchoz: 2 gerezd fokhagyma apróra vágva + 1 citrom kifacsart leve
  • 2-4 cm-es friss gyömbér finomra reszelve
  • 4 evőkanál olaj
  • 1/2 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
  • 1 teáskanál kurkuma
  • a sütéshez: olaj
  • a tálaláshoz: főtt rizs
  • fekete szezámmag

A pác hozzávalóit összekeverjük és a húst beletesszük. Pár órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük. 
A húst kevés olajon kisütjük és a rizzsel tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr4516472130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása