A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Szezámkrémes pulykasaláta

2021. március 22. - Szeretem a pulykát

Engedünk a közelgő tavasz csábításának és könnyedebb fogással jövünk, mi más lehetne ez, mint egy szuper saláta. Nyami:)

2021_02_szezamkremes_pulykasalata_kicsi.jpg

Szezámkrémes pulykasaláta

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell vékony csíkokra vágva (a legjobb, ha mi sütjük ki)
  • olaj

a salátához:

  • 1 kígyóuborka csíkokra vágva
  • 1 csokor újhagyma karikára vágva
  • 2 evőkanál szezámkrém
  • 1 citrom leve
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • friss saláta
  • (fekete) szezámmag

A húst besózzuk és az olajon pirosra sütjük. 

A saláta szószához a szezámkrémet elkeverjük a citromlével, az olajjal és a sóval. Beleforgatjuk a húst, az uborkát, megszórjuk a hagymával, a szezámmaggal és a salátával tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr2016472124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása