A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulyka vs. Disznó és csirke hús. Mítoszok és igazságok!

2020. október 16. - Szeretem a pulykát

Pulyka vs. disznó és csirke hús. Mítoszok és igazságok! A Magyar Pulykaszövetség átfogó imázsvizsgálata szerint a magyar emberek pulyka fogyasztási hajlandósága ugyan javult 2018-ról 2019-re, mégis ennek ellenére sokan, a mai napig ódzkodnak a pulykától és választják helyette a megszokott sertés…

Tovább

Fűszeres pulyka bulgurral

Kicsit más, mint az előző, mégis megint szeretnénk azoknak kedvezni, akiknek csak 2 fontos szempontjuk van kaját illetően, viszont ezek nagyon fontosak:) Az egyik, hogy gyors legyen, a másik, hogy finom. Ennyi:)  Fűszeres pulyka bulgurral Hozzávalók: 1 kg apróra vágott pulykamell 1 evőkanál…

Tovább

Savanyú káposztás egytál

Egy ráérős hétvégi napot fantasztikusan feldob ez a savanyú káposztás pulyka különlegesség. A szalonna a pulykahús és a pulykakolbász hármasa egy igazán pasis fogásban ötvöződik egy kevés száraz fehérborral megbolondítva. Hmmm... isteni.   Savanyú káposztás egytál Hozzávalók: 10 dkg vékonyra…

Tovább
süti beállítások módosítása