A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Gyömbéres-korianderes pulykaleves

2020. október 10. - Szeretem a pulykát

Ez az igazi melengető finomság az őszi hideg napokon! A csili és a gyömbér csípőssége és a szójaszósz különlegessége, egy igazán egyedi ízvilágba helyezi a pulykahúst!      Gyömbéres-korianderes pulykaleves Hozzávalók: 1 dkg kristálycukor 5–8 cm friss gyömbér 2 fokhagyma vékonyra…

Tovább

Pastitsio avagy Pasticcio

Ez most nem az egyszerű, "megúszós" kaják élmezőnyébe fog tartozni, de nagyon finom ételkülönlegesség a mindennapokra vagy akár valamilyen különleges alkalomra. Elvileg gyökereit tekintve görög ételről van szó, de azért az olasz konyhától sincs messze (nem véletlenül találjuk meg Pasticcio néven…

Tovább
süti beállítások módosítása