A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Fogadós egytalétel

2020. július 03. - Szeretem a pulykát

Rém egyszerű, ezért nem kell túlzott elvárásokkal lenni: azt nyújtja, amit kell. Tehát gyors, finom, laktat. És általában kétszer szedünk belőle. 

2020_06_kolbaszos_pulykamell_kicsi.jpg

Kolbászos pulykamell

Hozzávalók: 

  • 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva
  • 15-20 dkg pulykakolbász apró darabokra vágva
  • 1 vöröshagyma
  • 2-3 dl tejföl
  • őrölt bors
  • a tálaláshoz: főtt tészta

A hagymát apró darabokra vágjuk. A kolbászt zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, megpároljuk, majd belekeverjük a húst és fehéredésig főzzük. Felöntjük kb. 1 dl vízzel, sózzuk, borsozzuk és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Belekeverjük a tejfölt és pár percig rotyogtatjuk, majd tésztával vagy tetszőleges körettel, salátával tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6315979162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása