A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Lélekmelegítő leves a hideg napokra

2020. január 15. - Szeretem a pulykát

Nem kell ehhez mit hozzátenni, úgy jó ahogy van:) 

2019_12_virslis_kolbaszos_savanyu_kaposzta_leves2_kicsi.jpg

Virslis-kolbászos savanyú káposzta leves

Hozzávalók:

  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 10 dkg húsos szalonna apróra vágva
  • 4 pár pulykavirsli
  • 20-30 dkg pulykakolbász szeletekre vágva
  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 1-2 evőkanál őrölt pirospaprika
  • őrölt bors

A szalonnát zsírjára pirítjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, megkeverjük és hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a felkarikázott virslit. Pár percig pirítjuk, rászórjuk az átmosott, káposztát, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi és pár perc alatt készre főzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr2015391208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.