A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Barackos pulykasaláta

2019. augusztus 30. - Szeretem a pulykát

Amíg szezonja van és nem kerül aranyárba, addig kell venni barackot. És például ilyen finom salátát készíteni, ami a nyári étkezéseket tudja feldobni.  Barackos-diós pulykasaláta Hozzávalók:  50 dkg pulykamell apró kockára vágva a sütéshez: olaj majonéz sült pulyka fűszersó 2 barack apró…

Tovább

India után irány Kína:)

Tovább kalandozunk Keleten, hoztunk egy szuper finom kínai receptet: Kesudiós kínai pulykamell Hozzávalók: 50 dkg pulykatokány 2 kisebb sárgarépa gyufaszálra vágva 1 kisebb zöld kaliforniai paprika gyufaszálra vágva 1 kisebb piros kaliforniai paprika gyufaszálra vágva 1 szeletelt ananász…

Tovább
süti beállítások módosítása