A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Best of Makó

2019. augusztus 17. - Szeretem a pulykát

Ki járt Makón? És ki evett már ilyen finomságot? Biztos sokan, mert igazi magyaros étel, és amilyen egyszerű, olyan finom, úgyhogy nem is érdemes többet ide írni.... jó étvágyat!:) Makói pulykaszelet Hozzávalók: 50 dkg pulykamellfilé  só 2 dkg vaj 2-4 vöröshagyma olaj a…

Tovább

Ananászos pulyka

Nyári ízek, gyors kaják. Új jelmondtunk jegyében ajánljuk ezt a nem szokványos finomságot.  Ananászos pulyka Hozzávalók: 50 dkg pulykamellfilé  1 doboz daraboltananász-konzerv  2 evőkanál olaj 2 evőkanál szójaszósz  őrölt szerecsendió  őrölt gyömbér  só a tálaláshoz: pirított…

Tovább
süti beállítások módosítása