A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Felültünk a gombóc vonatra

2019. július 13. - Szeretem a pulykát

Tényleg, mert megint gombócos recept következik:) De nem fogjátok megbánni, az tuti. Húsgombóc curry-szószban Hozzávalók a húsgombóchoz: 50 dkg darált pulykacomb 1 vöröshagyma apróra vágva 2 kisebb tojás 2 evőkanál zsemlemorzsa 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem só őrölt…

Tovább

Egri húsgombócleves

"Nincs is jobb egy jó levesnél" - szokták mondani. Ez szerintünk igaz most is, bár 36 fokban lehet nem a legjobb ötlet, de aki leveses, próbálja ki. Tehát a konyhában irány Eger, jó utazást:)  Egri húsgombócleves Hozzávalók a pulykagombóchoz: 25 dkg darált pulykafelsőcomb 1 kisebb…

Tovább

Serpenyős pulykagombóc

Gombóc gombóccal. Megint egy gombócos recept, de nem is akarmilyen. Ezt nézzétek!!!:) Figyelem: nyári recept. Serpenyős pulykagombóc Hozzávalók: a pulykagombóchoz: 50 dkg darált pulykafelsőcomb 1 kisebb vöröshagyma apróra vágva 2 tojás 2 evőkanál zsemlemorzsa só őrölt bors 1 evőkanál…

Tovább
süti beállítások módosítása