A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Son-go-ku "pizza”

2017. szeptember 22. - Szeretem a pulykát

son-go-ku_pizza.png
Hozzávalók személyenként

2-3 evőkanál apróra vágott pulykasonka
2-3 nagyobb gomba
2-3 evőkanál kukorica
2-3 evőkanál sűrű paradicsompüré

őrölt bors
1 kávéskanál szárított oregánó
1 kávéskanál szárított bazsalikom
1 kávéskanál szárított majoránna
1 evőkanál olívaolaj

továbbá:
mozzarella

a tálaláshoz:
friss saláta

A gombát megtisztítjuk, lobogva forró vízben öt percig főzzük, leszűrjük és lecsöpögtetjük.
A paradicsompüréhez keverjük a fűszereket és az olajat. Minden gombát meglocsolunk vele és megszórjuk a sonkával, a kukoricával, tetejére pedig sajtot reszelünk vagy szeletelünk. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad. Friss salátával tálaljuk.

Tipp: gluténmentes hozzávalókkal készítve az étel gluténmentes. Fogyasztható meleg előételként vagy köretként is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr1612886882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása