Hozzávalók személyenként
2-3 evőkanál apróra vágott pulykasonka
2-3 nagyobb gomba
2-3 evőkanál kukorica
2-3 evőkanál sűrű paradicsompüré
só
őrölt bors
1 kávéskanál szárított oregánó
1 kávéskanál szárított bazsalikom
1 kávéskanál szárított majoránna
1 evőkanál olívaolaj
továbbá:
mozzarella
a tálaláshoz:
friss saláta
A gombát megtisztítjuk, lobogva forró vízben öt percig főzzük, leszűrjük és lecsöpögtetjük.
A paradicsompüréhez keverjük a fűszereket és az olajat. Minden gombát meglocsolunk vele és megszórjuk a sonkával, a kukoricával, tetejére pedig sajtot reszelünk vagy szeletelünk. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad. Friss salátával tálaljuk.
Tipp: gluténmentes hozzávalókkal készítve az étel gluténmentes. Fogyasztható meleg előételként vagy köretként is.