A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Virslis, kolbászos bulgur

2024. március 02. - Szeretem a pulykát

Virslis, kolbászos bulgur. Ennyi fiúk-lányok.  Virslis, kolbászos bulgur Hozzávalók 4 személyre: 4 pár pulykavirsli karikára vágva 15-20 dkg pulykakolbász karikára vágva 1 vöröshagyma karikára vágva 2 dl sűrű paradicsomlé 1 evőkanál őrölt pirospaprika só olaj 20 dkg bulgur 20-30 dkg…

Tovább

Hagymás pulykasült

A múltkori megúszós kaják után most egy kicsit mást készítettünk. Ez sem atomfizika, nem kell megijedni, de megéri szenvedni vele picit, mert nagyon finom - ahogy már megszokhattátok:) Hagymás pulykasült Hozzávalók 4 személyre: 1 kg pulyka felsőcomb csíkokra vágva 3 nagy fej vöröshagyma…

Tovább

Majdnem carbonara, de szerencsére nem:)

Mondhatnánk azt is, hogy elrontottuk, de nem, szándékosan csináltuk így. Tehát ez a majdnem carbonara sonkás sült tészta. Iszonyat finom:) Sonkás sült tészta Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg apróra vágott pulykasonka 1 lila hagyma apróra vágva 4 tojás 10 dkg reszelt sajt só frissen őrölt…

Tovább
süti beállítások módosítása