A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

A mindennapok kedvence: egy könnyű, gyors és finom ebéd (olaszos beütéssel)

2023. november 10. - Szeretem a pulykát

  Fokhagymás pulyka spenótos-ricottás tortellinivel Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg felkockázott pulykamell 1 evőkanál (liba)zsír vagy olaj 1-2 gerezd apróra vágott fokhagyma só 20-25 dkg friss, mosott bébi spenót 1 teáskanál vaj 10-15 dkg natúr krémsajt a tálaláshoz: 1 csomag (40 dkg)…

Tovább

Igazi őszi saláta

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz: ebben a szürke, néhol esős és hideg, szeles időben kellenek a vitaminok - már mondani sem kell, annyit hallottuk. Viszont ha ez így van, akkor legalább legyen finom, igaz?  Ezért jöjjön legújabb ajánlatunk, a rendkívül kreatív elnevezésű szuper őszi saláta:) Az…

Tovább
süti beállítások módosítása