A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Aszalt szilvával töltött pulykamell

2020. január 17. - Szeretem a pulykát

Karácsonyi utózönge, azaz egy kis aszalt szilvával töltött pulyka minden családi ebéden telitalálat.  Aszalt szilvával töltött pulykamell Hozzávalók: 50 dkg pulykamell szeletelve pulyka fűszersó aszalt szilva vékonyra szeletelt húsos szalonna A húst megmossuk, leszárítjuk, 5 cm széles…

Tovább

Lélekmelegítő leves a hideg napokra

Nem kell ehhez mit hozzátenni, úgy jó ahogy van:)  Virslis-kolbászos savanyú káposzta leves Hozzávalók: 50 dkg savanyú káposzta 10 dkg húsos szalonna apróra vágva 4 pár pulykavirsli 20-30 dkg pulykakolbász szeletekre vágva 1 vöröshagyma apróra vágva 1-2 evőkanál őrölt…

Tovább

Tojáskrémmel töltött pulykamell

Ilyen sem volt még:) Sok minden nem kell hozzá, ezzel együtt nagyon finom. Amolyan fehérje bomba, dehát néha kell ilyen is:)  Tojáskrémmel töltött pulykamell Hozzávalók 4-6 személyre: 1 kg pulykamell 4-6 főtt tojás 5 dkg vaj 1 csomag újhagyma apróra vágva 2 evőkanál mustár só őrölt…

Tovább
süti beállítások módosítása