A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ha még mindig nem unod a sonkát....

2020. április 24. - Szeretem a pulykát

Még egy recept a sonka-felhasználásra, bár ha még mindig maradt Húsvétról sonka, akkor lehet azt már nem kéne felhasználni:)  Sonkás kocka Hozzávalók: 25 dkg túró 25 dkg zabhehelyliszt  25 dkg puha vaj 1 teáskanál só 20 dkg pulykasonka apró darabokra vágva a tetejére: reszelt sajt A…

Tovább

Kalácsmorzsás rántott pulyka

Ha még maradt egy kis kalács is, akkor itt egy szuper recept az utóhúsvét folytatásaként: Kalácsmorzsás rántott pulyka Hozzávalók: 1 kg szeletelt pulykamell 25 dkg liszt 40 dkg kalácsmorzsa 3-5 tojás őrölt bors só a sütéshez: olaj a tálaláshoz: sült krumpli és saláta A húst…

Tovább
süti beállítások módosítása