A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Krémsajtos-kukoricás pulykamell

2020. december 22. - Szeretem a pulykát
Egy igazán gyors recept a karácsonyi őrület közepette. Ha finom és kevés gonddal járó fogásra vágysz, meleg szívvel ajánljuk alábbi receptünket. 
 
2020_12_kremsajtos_kukoricaval_toltott_pulykamell.jpg
Krémsajtos-kukoricás pulykamell
  • Hozzávalók:
    1 kg pulykamell
  • a töltelékhez:
  • 25 dkg natúr krémsajt
  • 1 póréhagyma karikára vágva 
  • 20 dkg (mirelit) kukorica
  • 10 dkg reszelt gouda sajt
  • frissen őrölt bors
  • továbbá:
  • reszelt gouda sajt
A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A húst felvágjuk, hogy minél nagyobb szeletet kapjunk. Sózzuk, borsozzuk, megtöltjük a töltelékkel, tűzálló sütőtálba tesszük és 180 fokon kb. 45 percig sütjük. Megszórjuk a sajttal és további 10 percig sütjük, majd kicsit pihentetjük és tálaljuk. 
2020_12_kremsajtos_kukoricaval_toltott_pulykamell2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6016354368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása