A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Fetás paradicsomos hússaláta

2020. augusztus 03. - Szeretem a pulykát

Nagyon rákanyarodtunk a saláta vonalra, de jó okunk van rá, hiszen mind finom, egészséges és gyorsan elkészíthető. És persze nagyon sok variálási lehetőséget is biztosít, szóval hajrá:) 

2020_07_fetas_paradicsomos_hussalata2_kicsi.jpg

Fetás paradicsomos hússaláta

Hozzávalók:

  • 50 dkg apróra vágott pulykamell
  • a sütéshez: olaj

továbbá:

  • 20 dkg száraz tészta kifőzve
  • 2-4 evőkanál sűrített paradicsom
  • 1 marék zöldborsó 
  • bors
  • oregánó 
  • a tálaláshoz: morzsolt feta 

A húst az olajon pirosra sütjük, kiszedjük, félretesszük. A paradicsompürét a visszamaradt zsiradékon pár percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük az oregánót és a húst. A borsót 5 percig forró, lobogó vízben főzzük, leszűrjük. A szószba keverjük a tésztát, a borsót, tányérra szedjük és megszórjuk a sajttal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3316086332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.