A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Bezöldülünk

2020. február 24. - Szeretem a pulykát

Itt az ideje zöldbe borulni, és nem csak az időjárásra gondolunk... szóval ki vagyunk éhezve a zöldségekre, ezért most ilyen szuper színes és egészséges receptek jönnek sorban. Ez az első:)

2020_02_spenots_pulyka2_kicsi.jpg

Spenótos pulyka

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell kockára vágva
  • 1 vöröhagyma apróra vágva
  • 2 dl tejszín
  • 1-2 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 2 nagy marék friss bébi spenót
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • őrölt bors
  • frissen reszelt szerecsendió
  • olaj

A hagymát az olajon üvegesre sütjük. Hozzákeverjük a húst és fehéredésig sütjük. Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a szerecsendióval és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Belekeverjük a sajtot, pár percig kevergetjük, majd hozzátesszük a megmosott spenótot, párat még rottyantunk rajta, majd forrón tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5815488086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.