A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Beigli sütés közben, még a halászlé előtt ez jó lesz

2019. december 19. - Szeretem a pulykát

Figyelem, figyelem! Ezt tessék kipróbálni, nem lesz csalódás az tuti.  Tud valami rossz lenni, ami ilyen jól néz ki?:) Tefteli - tejfölös-paradicsomos húsgombóc Hozzávalók: a gombóchoz: 50 dkg darált pulykacomb 6 dkg rizs 1 evőkanál olaj 1 nagy vöröshagyma apróra vágva 1 nagyobb…

Tovább

Karácsony ide vagy oda, de ezt most muszáj

Irány Olaszország:) Tényleg mennénk, de egyelőre most csak a konyhában jutunk Olaszországig, jöjjön egy nagy kedvenc, az olasz streetfoodok nagyágyúja, minden magyar turista megmentője a hosszú séták alatt - nem, nem pizza -, az ARANCINI. Tuningoltuk egy szósszal. Ugye milyen jól néz…

Tovább
süti beállítások módosítása