A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pesztós pulykasült

2019. október 04. - Szeretem a pulykát

Nagyon finom, és gyorsan össze lehet dobni. Már is éhesek lettünk:) Pesztós pulykasült Hozzávalók: 50 dkg pulykamell szeletekre vágva só frissen őrölt bors 1 evőkanál liszt a sütéshez: 5 dkg vaj 3-4 evőkanál olaj továbbá: 3-5 evőkanál bazsalikompesztó 10-15 dkg mozzarella pár…

Tovább

Pulykakolbászos túrólap

Ilyet még nem csináltunk, viszont mindennek eljön egyszer az ideje:) Hajrá kísérletezők! Pulykakolbászos túrólap  Hozzávalók: 25 dkg túró 1 tojás 5 dkg zabpehelyliszt 1 evőkanál olaj 1 teáskanál szódabikarbóna 5 dkg tejföl só 1 evőkanál szárított oregánó a feltéthez: paradicsompüré +…

Tovább
süti beállítások módosítása