A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Tésztás rakottas

2019. szeptember 20. - Szeretem a pulykát

Valójában tésztás rakott hús a hivatalos neve, de mi otthon csak rövidítve tésztás rakottasnak hívjuk. Szinte minden családban ismert valamilyen változata, és szerintem sokat nem tévedek, ha azt állítom, hogy körülbelül olyan népszerű, mint a rakott krumpli:) Tessék a mi változatunk, ahogy mi…

Tovább

Ezt most nem bonyolítjuk túl

Mármint ezt sem, mert az utóbbi időben könnyű recepteket kínálunk (bár ezekkel is el lehet tölteni az időt a konyhában)... igen, most egy ilyen időszak van:) Ám ettől függetlenül is mind finomak:) Joghurtos-mentás pulyka Hozzávalók: 50 dkg pulykamell apró kockára vágva 2 vöröshagyma apróra…

Tovább
süti beállítások módosítása