A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Tölt, süss, kész!:)

2019. május 13. - Szeretem a pulykát

Ilyen még nem volt. Pedig nagyon egyszerű, egészséges és a finom. Igen, ezek a jelszavaink, ha pulykás ételről van szó, de láthatjátok, hogy zömében ilyeneket prezentálunk Nektek. 

Ezt is jó szívvel ajánljuk, kóstoljátok meg és várjuk a véleményeket:)

2019_04_toltott_gomba_kicsi.jpg

Töltött gomba

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált pulykacomb
  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 1-2 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1 dl paradicsompüré
  • 1 evőkanál szárított bazsalikom
  • 1 evőkanál szárított oregánó
  • 1 evőkanál szárított majoránna
  • őrölt bors
  • olaj

Továbbá:

  • 50-70 dkg nagy gombafej
  • mozzarella

A gombát megtisztítjuk, a tönköket kiszedjük, apróra vágjuk. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, a gombát. Hozzákeverjük a húst, a fűszereket és a paradicsompürét. A gombafejeket megtöltjük a masszával és 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. A tetejére tesszük a sajtot és még 10 percig sütjük majd tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr10014823544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása