A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Szaftos pulykamell csípős paradicsommártással

2017. december 21. - Szeretem a pulykát

Az az igazság, hogy sokkal könnyebb a pulykamellet kiszárítani, mint nem. Sőt, tulajdonképpen szinte mindenhol, mindig kiszárítják azt. Pedig jó döntés lenne a családi asztalra, mert garantáltan megeszik a gyerekek, sovány hús, úgyhogy a diétába is belefér, nagyon jól fűszerezhető, ragunak, vagy…

Tovább

Töltött káposzta

Hozzávalók 8-10 személyre2 kg savanyú káposzta10-15 savanyúkáposzta-levél50 dkg darált pulykacomb1 vöröshagyma1-2 gerezd fokhagymasó1 kávéskanál frissen őrölt fekete bors1 kávéskanál őrölt köménymag1 kávéskanál szárított, morzsolt majoránna3 evőkanál füstölt, őrölt pirospaprika10 dkg barna…

Tovább
süti beállítások módosítása