A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulyka lecsókolbászos, tejfölös tészta

2017. augusztus 12. - Szeretem a pulykát

Hozzávalók 4 személyre2-3 pulyka lecsókolbász vagy 5 pár pulykavirsli2 vöröshagyma2 evőkanál zsír vagy olaj3-4 dl zsíros tejföl4 nagyobb, érett paradicsom 1 gerezd fokhagyma2-3 evőkanál szárított bazsalikom1 evőkanál őrölt pirospaprikasóőrölt bors50 dkg tésztaa tálaláshoz:friss paradicsomfriss…

Tovább

Zelleres töltött paprika azoknak is, akik figyelnek az alakjukra

Hozzávalók50 dkg darált pulyka felsőcombkb. 8 kisebb, tölteni való (TV) paprika1 kisebb zeller (kb. 10 dkg)1 tojás1 vöröshagymasóőrölt bors1 evőkanál édes pirospaprika 1 doboz sűrített paradicsom (400 ml)kb. 1 l húsleves vagy alaplé1-2 evőkanál zsír vagy olaja tálaláshoz:petrezselyemzöld…

Tovább
süti beállítások módosítása