A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulykasonkás tortilla

2017. június 28. - Szeretem a pulykát

Hozzávalók 2 személyre2-4 tortilla lap10-10 dkg pulykamell és pulykacomb sonka 10-15 dkg krémsajt (például mascarpone)10 dkg tetszés szerinti reszelt sajt (cheddar vagy trappista stb.)1 apróra vágott lilahagyma1 marék aszalt vörösáfonya1 marék aszalt meggypár szál apróra vágott snidlingsóőrölt…

Tovább

Tejszínes-paradicsomos pulykagombóc

Hozzávalók 4 személyrea gombóchoz:50 dkg darált pulykahús1 teáskanál szárított oregánó1 teáskanál szárított bazsalikom1 gerezd aprított fokhagyma1 evőkanál mustárőrölt borssógombóconként 1-1 minimozzarellaa szószhoz:5 dl sűrű paradicsomlé1-2 dl tejszín1 evőkanál (nyírfa)cukor1 teáskanál szárított…

Tovább
süti beállítások módosítása