Hozzávalók 2 személyre
2-4 tortilla lap
10-10 dkg pulykamell és pulykacomb sonka
10-15 dkg krémsajt (például mascarpone)
10 dkg tetszés szerinti reszelt sajt (cheddar vagy trappista stb.)
1 apróra vágott lilahagyma
1 marék aszalt vörösáfonya
1 marék aszalt meggy
pár szál apróra vágott snidling
só
őrölt bors
1/2 kávéskanál sültpulyka fűszerkeverék
a tálaláshoz:
friss zöldsaláta
apróra vágott snidling
A krémsajthoz keverjük az apróra vágott vörös áfonyát, az aszalt meggyet, a hagymákat, a sajtot és a fűszereket. A tortilla lapokat vékonyan megkenjük a krémmel és annyi sonkaszeletet teszünk rá, hogy a krémet mindenhol befedje a hús. Szorosan feltekerjük, tetszőleges szeletekre vágjuk és friss salátával, snidlinggel megszórva tálaljuk.