A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulykasonkás tortilla

2017. június 28. - Szeretem a pulykát

tortilla.png
Hozzávalók 2 személyre

2-4 tortilla lap
10-10 dkg pulykamell és pulykacomb sonka
10-15 dkg krémsajt (például mascarpone)
10 dkg tetszés szerinti reszelt sajt (cheddar vagy trappista stb.)
1 apróra vágott lilahagyma
1 marék aszalt vörösáfonya
1 marék aszalt meggy
pár szál apróra vágott snidling

őrölt bors
1/2 kávéskanál sültpulyka fűszerkeverék

a tálaláshoz:
friss zöldsaláta
apróra vágott snidling

A krémsajthoz keverjük az apróra vágott vörös áfonyát, az aszalt meggyet, a hagymákat, a sajtot és a fűszereket. A tortilla lapokat vékonyan megkenjük a krémmel és annyi sonkaszeletet teszünk rá, hogy a krémet mindenhol befedje a hús. Szorosan feltekerjük, tetszőleges szeletekre vágjuk és friss salátával, snidlinggel megszórva tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr1712600143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása