A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Maradunk az olasz vonalon

2023. október 11. - Szeretem a pulykát

Az előző olaszos ételünk után maradunk Olaszországban, most a pesztoval alkotunk, íme: Pesztós pulykamell Hozzávalók 2 személyre: 40 dkg vékony szeletekre vágott pulykamell 1 nagyobb paradicsom 1 nagy gömb mozzarella 2-3 evőkanál zöld pesztó 2-4 fokhagymagerezd 2-4 evőkanál…

Tovább

Pulykakolbászos gnocchi

Kezdődik a hét, amit annyira nem szoktunk várni, ám ha jókat eszünk, akkor némileg más a helyzet. E receptünkkel is szeretnénk alakítani a fáradt hétfői napot. Gyorsan össze lehet dobni és finom. Pulykakolbászos gnocchi Hozzávalók 2 személyre: 15-20 dkg vékonyra szeletelt pulykakolbász 20 dkg…

Tovább
süti beállítások módosítása