A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Melegszenya

2021. február 27. - Szeretem a pulykát

Telitalálat bármelyik estére, bár mi már ettük reggelire is. Könnyű elkészíteni, igazi maradék faló, hogy kuka helyett inkább együk meg a megmaradt ételt, de mindezekkel együtt még "a gyorsan valami jót" kategória erős versenyzőjeként is emlegethetjük. Annyit néztük a fényképet, hogy éhesek is…

Tovább

Majdnem menza (lehetne), és közben ezzel együtt jó kaja!

Ismét egy olyan fogást kínálunk, amihez jó esetben minden van otthon. Egy kis megmaradt száraz kolbász is jó (nyilván a pulyka a legjobb), a zöldségből nem kell túl sok és különlegességek sem, esetleg a bulgurért kell elszaladni:)  Tehát jöjjön egy szinte hagyományosnak számító pulyka egytálétel, a…

Tovább
süti beállítások módosítása