A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Sonkás-tejfölös rakott tészta

2020. február 21. - Szeretem a pulykát

Nincs kedved főzni? Vagy nincs időd főzni??? Csak gyorsan valamit a meglévőből? Akkor ez a Te recepted!! És még jól is néz ki, igaz?:) Sonkás-tejfölös rakott tészta Hozzávalók: 30 dkg pulykasonka apróra vágva vagy ledarálva 20 dkg spagetti tészta kifőzve 2 dl tejföl 1 gerezd fokhagyma…

Tovább

Gombás-paradicsomos pulyka

Ha még mindig maradt pulykamell és paradicsom is az előző főzésekből, akkor itt van még egy szuper recept, amibe mindkét hozzávalló kell:) Gombás-paradicsomos pulyka Hozzávalók: 50 dkg pulykamell kockára vágva 1-2 evőkanál liszt 3 dl sűrű paradicsomlé 20 dkg gomba felszeletelve kevés…

Tovább

Nem csak salátában ismerjük a Capresét:)

Ezért most a Caprese pulykát ajánljuk figyelmetekbe: Caprese pulykamell Hozzávalók: 50 dkg-1 kg pulykamell 1-2 mozzarella  4-5 paradicsom szeletekre vágva só őrölt bors friss bazsalikom szeletekre vágva olaj A megmosott húst keresztben több helyen bevagdossuk, ügyelve, hogy ne vágjuk…

Tovább
süti beállítások módosítása