A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Itt aztán van mit aprítani...

2020. február 05. - Szeretem a pulykát

A sok hozzávaló nem feltételenül jelent mindig sok munkát, de most itt azért dolgozni kell. De megéri:) Bátaszéki pulykamell Hozzávalók: 1 kg pulykamell szeletekre vágva 50 dkg gomba szeletekre vágva 1 vöröshagyma apróra vágva 10 dkg húsos vékonyra szeletelt szalonna 1 evőkanál olaj 2…

Tovább

Pulykanyak leves

Pulykanyak leves - ahány ház, annyi szokás, hogy ki mikor, mivel és hogyan főzi. Szerintünk így könnyű és finom, és szinte bármikor megesszük.  Pulykanyak leves Hozzávalók: 3 pulykanyak 1 vöröshagyma 3-5 sárgarépa 2 fehérrépa 1 kisebb zeler 1 -2 gerezd fokhagyma só fekete szemes…

Tovább
süti beállítások módosítása