A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ez nem négysajtos, hanem 3 hagymás:)

2020. augusztus 09. - Szeretem a pulykát

De nem pizza, hanem pulyka. A hagyma gyakorlatilag elengedhetetlen tartozéka a magyar konyhának, OK, a beiglibe nem teszünk, de kb. mindenbe. És ezt még fokozni is lehet:) Méghozzá, ha több hagymával főzünk. Nekünk ez most az aktuális kedvencünk lett, próbáljátok ki Ti is:) Háromhagymás…

Tovább

Paradicsomos-bazsalikomos pulyka

Könnyű nyári ételek egyik legjobb példája. A tésztát szinte mindenki szereti, a paradicsom-bazsalikom páros lekörözhetetlen, és ha ehhez egy kis hús is kell, akkor a pulyka jó választás. A kérdés, hogy miért csak most találtuk ki ezt Nektek?:) Paradicsomos-bazsalikomos pulyka Hozzávalók: 50…

Tovább

Fetás paradicsomos hússaláta

Nagyon rákanyarodtunk a saláta vonalra, de jó okunk van rá, hiszen mind finom, egészséges és gyorsan elkészíthető. És persze nagyon sok variálási lehetőséget is biztosít, szóval hajrá:)  Fetás paradicsomos hússaláta Hozzávalók: 50 dkg apróra vágott pulykamell a sütéshez:…

Tovább
süti beállítások módosítása