A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Vargányás raguleves

2020. január 24. - Szeretem a pulykát

Rég volt leves. Ezért lett leves:) Vargányás raguleves Hozzávalók: 50 dkg pulykacomb kockákra vágva 1 vöröshagyma apróra vágva 1 evőkanál őrölt pirospaprika 2-4 krumpli felkockázva 4 sárgarépa 2 fehérrépa só őrölt bors 1-2 evőkanál zsír vagy olaj 1 marék szárított vargánya A hagymát…

Tovább

Nem ér rakott krumplinak csúfolni

Nem, nagyon nem rakott krumpli vonal, de amikor kész van, akkor azért összetéveszthető - de csak ránézésre. Mert egyébként teljesen más ízvilág nyilván, de pont ezért jó, és pont ezért ajánljuk. Sajtszószos rakott pulykamell Hozzávalók: 50 dkg pulykamell vékony csíkokra vágva 4 krumpli 1-2…

Tovább

Gombás-pulykaragu tésztaburokban

Nagyon finom, nagyon könnyű, és egy kicsit más, mint a megszokott fogások. És még jól is néz ki:) Gombás-pulykaragu tésztaburokban Hozzávalók: 50 dkg pulykamell vékony csíkokra vágva 1 vöröshagyma 5 dkg vaj 50 dkg csiperke szeletelve aprított petrezselyemzöld só őrölt bors 2 dl…

Tovább
süti beállítások módosítása