A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Gombás-borsós pulykamell

2020. június 05. - Szeretem a pulykát

Ha maradt még egy kis gomba az előző pulykás főzésből, akkor itt a remek alkalom, hogy jól hasznosuljon, nem másban mint a szuper gombás-borsós pulykamellben:) Gombás-borsós pulykamell Hozzávalók: 50 dkg pulykamell kockára vágva 50 dkg gomba 1 vöröshagyma apróra vágva 20 dkg zöldborsó 1-2…

Tovább

Búbos hús

Kezdjük a hetet és az ünnep utáni időszakot ezzel a vicces nevű étellel. Az íze viszont fenomenális:)  Búbos hús Hozzávalók: 50 dkg pulykamell vékony szeletekre vágva 50 dkg gomba (erdei és csiperke vegyesen) 1 tojás 4 evőkanál zsemlemorzsa só bors olaj 1 kisebb csokor petrezselyemzöld…

Tovább
süti beállítások módosítása