A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Vargányás raguleves

2020. január 24. - Szeretem a pulykát

Rég volt leves. Ezért lett leves:)

2020_01_varganyas_raguleves2_kicsi.jpg

Vargányás raguleves

Hozzávalók:

50 dkg pulykacomb kockákra vágva

1 vöröshagyma apróra vágva

1 evőkanál őrölt pirospaprika

2-4 krumpli felkockázva

4 sárgarépa

2 fehérrépa

őrölt bors

1-2 evőkanál zsír vagy olaj

1 marék szárított vargánya


A hagymát a zsiradékon megpároljuk, hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, megszórjuk a paprikával, pár percig kevergetjük. Beletesszük a zöldségeket, felöntjük annyi vizzel, hogy bőven ellepje, majd addig főzzük, míg a hús és a zöldségek meg nem puhulnak. Hozzáadjuk a szárított vargányát és még pár percig főzzük, majd a zöldségeket, kiszedjük, felkarikázzuk, kockázzuk és a levesbe visszatéve tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr2915408534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.