A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Hoppá, egy kis spenót befigyel

2019. december 15. - Szeretem a pulykát

Igen, kell egy kis zöld ebben a hideg-fagyos-szürke időben, spenótra gondoltunk: Spenótos pulyka tésztával Hozzávalók: 50 dkg pulykamell csíkokra vágva 25 dkg friss bébispenót 1-2 gerezd fokhagyma 2 dl tejszín 1 dl száraz fehérbor 1 citrom leve 1 mogyoróhagyma só őrölt…

Tovább

Itt a következő gombás recept - spoiler: van benne konyak is:)

Mondtuk, hogy gombás receptek lesznek, jöjjön a következő, de nem is akármilyen:) Konyakban sült gombával töltött pulykafasírt Hozzávalók: 50 dkg darált pulykacomb só őrölt bors 4 evőkanál zsemlemorzsa 1 mogyoróhagyma apróra vágva vaj a töltelékhez: vaj 50 dkg csiperke szeletekre…

Tovább

Gombás paradicsomos pulykaragu

Következő gombás receptünk (mégis teljesen más:))   Gombás-paradicsomos pulykaragu Hozzávalók: 50 dkg pulykamell vékony csíkokra vágva 1 kisebb lila hagyma 25 dkg apró gomba 1 gerezd fokhagyma apróra vágva 1 dl fehér bor 1 dl sűrű paradicsomlé 1-2 evőkanál paradicsompüré só őrölt…

Tovább
süti beállítások módosítása