A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ropogós pulykafalat

2019. március 23. - Szeretem a pulykát

Szuper vendégváró falat salátával vagy krumplival, vagy akár magában is jó valamilyen mártogatossal. De még a vasárnapi ebédlőasztalon is megállja a helyét. Vigyázz, kész, süss:) Ropogós pulykafalat Hozzávalók: 50 dkg pulykamell apró csíkokra vágva vagy…

Tovább

Paradicsomban főtt pulyka tésztával

  Paradicsomban főtt pulyka tésztával Hozzávalók: 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva 2 dl sűrű paradicsompüré 1 evőkanál szárított oregánó 1 evőkanál szárított bazsalikom 1 evőkanál füstölt pirospaprika só őrölt bors 2 evőkanál olaj 15 dkg…

Tovább
süti beállítások módosítása