A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulyka saslik, gluténmentesen is

2017. augusztus 20. - Szeretem a pulykát

Hozzávalók személyenként20 dkg pulyka felsőcomb4 (koktél)paradicsom2 lila hagyma10 dkg grillsajt vagy halloumia páchoz:1/2 evőkanál szárított bazsalikom1/2 evőkanál oregánó őrölt bors1 aprított fokhagyma1 dl olívaolajtovábbá:4 hurkapálca sóa tálaláshoz:petrezselyemzöld A hurkapálcákat vízbe…

Tovább

Ropogós pulykafalatok a kedvenc filmed mellé

Hozzávalók50 dkg pulykamellsóőrölt bors2 gerezd aprított fokhagyma1 csokor apróra vágott petrezselyemzöldkb. 15 dkg (rizs)liszt4-5 tojáskb. 25 dkg cukormentes cornflakes (kukoricapehely)a sütéshez:olaj vagy kókuszzsíra tálaláshoz:salátaketchupapróra vágott petrezselyemzöld A kukoricapelyhet késes…

Tovább
süti beállítások módosítása