A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Savanyú tárkonyos leves

2021. június 01. - Szeretem a pulykát

2021_04_savanyu_tarkonyos_leves2_kicsi.jpg

Savanyú tárkonyos leves

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell csíkokra vágva
  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 1/2 póréhagyma karikára vágva
  • 1 liter alaplé
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál szárított tárkony
  • 2-4 evőkanál tárkonyecet

A hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst és fehéredésig főzzük. Felöntjük az alaplével, megszórjuk a fűszerekkel és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Belekeverjük a tejszínt, pár percig még főzzük, majd forrón tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr1416556746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása