A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulykahúsos-gombás rizottó

2018. október 18. - Szeretem a pulykát

Ez a fogás nincs túlbonyolítva: jól bevált alapanyagok, jó bevált ízek. És még bor is van benne:)  Pulykahúsos-gombás rizottó Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg pulykamell kockára vágva 20-30 dkg csiperke 2 dl rizottó rizs 1 kisebb vöröshagyma 2,5 dl fehérbor 2,5 dl…

Tovább

Pulykahúsos, kolbászos bulgur

Mennyei gyors kaja, ami finom is és egészséges is!   Pulykahúsos, kolbászos bulgur Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg pulykamell kockákra vágva 20 dkg felkarikázott pulykakolbász 2 dl bulgur 4 dl passata (passzírozott paradicsom) 1 vöröshagyma 1 teáskanál szárított oregánó 1 teáskanál…

Tovább
süti beállítások módosítása