Hozzávalók 2 személyre
40 dkg darált pulykacomb
1 vöröshagyma
4 dl sűrű paradicsomlé
só
őrölt bors
1 evőkanál szárított bazsalikom
1 evőkanál szárított oregáno
1 evőkanál szárított majoránna
1 evőkanál méz vagy édesítőszer
2 evőkanál vaj vagy olaj
4 közepes krumpli
reszelt sajt
a tálaláshoz:
friss saláta
A krumplikat meghámozzuk, kb. 10 perc alatt, bő vízben félpuhára főzzük.
A hagymát felkockázzuk és a zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük. Felöntjük a paradicsommal, belekeverjük a fűszereket, a mézet, majd kis lángon addig főzzük, amíg a ragu be nem sűrűsödik.
A krumplik közepét kivájjuk, megtöltjük a raguval, megszórjuk a sajttal, és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad. Friss salátával tálaljuk.
Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!