A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Pulykamájas sörkorcsolya

2018. január 04. - Szeretem a pulykát

pulykamajas_sorkorcsolya.png
Hozzávalók

1 csomag készre nyújtott vajastészta
kb. 20 dkg házi pulykamájkrém

a kenéshez:
1 tojás

a szóráshoz:
magok

a díszítéshez:
aprított snidling

A tésztát egyforma darabokra szaggatjuk vagy vágjuk, megkenjük olajjal vagy a felvert tojással, megszórjuk a magokkal és 180 fokos sütőben, 25 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, egy lapot megkenünk a májkrémmel, egy másik lappal befedjük és tálaljuk.

A pulykamájkrém receptjéért KATTINTS IDE

Tipp: pulyka sonkakrémmel vagy pulyka kolbászkrémmel is elkészíthető. Ebben az esetben a sonkát vagy a kolbászt apró darabokra vágjuk vagy ledaráljuk. Kevés vajjal összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, kevés mustárral, zöld fűszerekkel. A továbbiakban ugyanúgy járunk el, mint a májas változatnál. A tészta szaggatásához kisebb pogácsaszaggatót, ennek hiányában erős falú stampedlis poharat is használhatunk.

Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr9913543861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása