A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Tormás sonkatekercs

2017. december 30. - Szeretem a pulykát

tormas_sonkatekercs.png
Hozzávalók 12 db-hoz

12 szelet pulykacombsonka
2 camping sajt (20 dkg)
2 evőkanál reszelt torma
10 dkg szobahőmérsékletű vaj

őrölt bors
aprított snidling

a tálaláshoz:
aprított snidling

A sajtot elvegyítjük a reszelt tormával, a vajjal, a snidlinggel, majd sózzuk, borsozzuk. A krémet a sonkák közepére halmozzuk egy csíkban, a sonkát feltekerjük és egyenként egymás mellé fektetjük őket. A maradék krémet habzsákba töltjük, és a sonkatekercsek végeit ezzel díszítjük. Aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.

Receptjeinkkel már a Foodyny oldalán is találkozhatsz, ahol további finomságok is várnak rád. Ismerj meg egy új ízvilágot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6113533877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása