A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Sonkakrémes sajtroló

2020. július 16. - Szeretem a pulykát

Megéri ezzel is bíbelődni, mert a végeredmény minden tekintetben önmagáért beszél. Le akarod nyűgözni a vendégeket? Ez a tuti választás.

Sonkakrémes sajtroló

2020_06_sonkakremes_sajtrolo_kicsi.jpg

Hozzávalók:

  • 10 dkg trappista sajt szeletekre vágva

a töltelékhez:

  • 10 dkg mascaropone
  • 10 dkg pulykasonka darálva
  • 1 evőkanál vaj
  • csipetnyi pirospaprika
  • 1 evőkanál apróra vágott lilahagyma
  • továbbá: 5 dkt pulykasonka apróra vágva

A sajtot sütőpapírral bélelt sütőlapra fektetjük és 180 fokos sütőben kb. 6 percig sütjük. Óvatosan felszedjük a széleinél hústűvel megmozgatva és habrolóra vagy vastagabb fakanál szárára tekerjük. Gyorsan kell dolgoznunk, mert ahogy hűl, visszaszilárdul és törni fog. Félretesszük.
A tölteléket összekeverjük és habzsákba töltjük. A sajtrolókat betöltjük a sonkakrémmel, a rolók végeit az apróra vágott sonkába nyomkodjuk és tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr4115979438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása