A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ötfűszeres pulyka pirított tésztával

2021. május 29. - Szeretem a pulykát

Kommentár nélkül, egyszerűen jó és kész. Ötfűszeres pulyka pirított tésztával Hozzávalók: 50 dkg pulykamell 1-2 evőkanál kínai ötfűszer fűszerkeverék 2 evőkanál csípős csiliszósz 2 evőkanál ketchup  só olaj a tésztához: 20 dkg mie tészta só olaj továbbá: retek négybe…

Tovább

Paprikás hús házi majonézes salátával

Ezzel aztán lehet szöszmötölni, de valljuk be, jól néz ki és még finom is. És könnyű, egészséges. És még lehetne folytatni a sort:) Paprikás hús házi majonézes salátával Hozzávalók: a házi majonézhez: 1 szalmonella ellen kezelt tojás 1 csipetnyi só 1 teáskanál mustár 1 kávéskanál frissen…

Tovább

Maradunk a zöld vonalon

Aki követte a recepteket, az egyáltalán nem fog meglepődni, hogy megint zöldes lesz az ebéd... no nem azért..., hanem mert tele van finom zöldséggel:) Zöld rizses hús Hozzávalók: 50 dkg pulykamell vékony csíkokra vágva 30 dkg rizs 5-7 kelkáposzta levél 20 dkg friss spenót 1 vöröshagyma…

Tovább
süti beállítások módosítása