A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Olaszos pulykapaprikás

2021. június 13. - Szeretem a pulykát

2021_04_olaszos_pulykapaprikas3_kicsi.jpg

Olaszos pulykapaprikás

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell csíkokra vágva
  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 1 evőkanál őrölt pirospaprika
  • 2-4 evőkanál paradicsompüré
  • 1 evőkanál szárított oregánó
  • 1 evőkanál szárított bazsalikom
  • 1 evőkanál szárított majoránna
  • 1-2 dl tejföl
  • olaj

A hagymát az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig főzzük. Belekeverjük a fűszereket, és a paradicsompürét, kevés vizet adunk hozzá és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Hozzákeverjük a tejfölt, pár percig rotyogtatjuk, majd tetszőleges körettel tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr1616556758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása