A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Húsvét - a lehető legegyszerűbben, mert lehet, hogy valakinek most ez kell

2021. április 04. - Szeretem a pulykát

Biztos vannak olyanok mostanság, akiknek nincs időjük szuper 6 fős húsvéti menüt rittyenteni a családi asztalra. Otthonról dolgozni, gyereket nevelni, tanulni vele a számítógép előtt, közben egyben tartani a családot - legyen férfi vagy nő, nem egyszerű senkinek sem. Ezért elhiszem, hogy se kedved, se energiád még a konyhában is talpon lenni X órát. 

Viszont a Húsvét azért csak egyszer van, úgyhogy ha valaki a nagyon-nagyon gyorsan és egyszerűen megúszható sonka-tojás kombinációt keres, akkor itt egy remek recept. Nem baj, ha egyszerű, ha mellette finom. Nem baj, ha nem sok, de együtt van a család. 

Tojáskrémmel töltött pulykasonka

2021_04_tojaskremmel_toltott_pulykasonka_kicsi.jpg

Hozzávalók:

  • 8 szelet pulykasonka
  • 5 főtt tojás
  • 2 evőkanál mascarpone
  • a tálaláshoz: francia saláta + snidling

 

A tojást késes robotgépbe tesszük a sóval és a mascarponéval és krémesre daráljuk. Habzsákba töltjük és a sonkákat betöltjük vele. A két végüket és a tetejét egy-egy krém rózsával díszítjük, megszórjuk apróra vágott snidlinggel és behűtve tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6116488502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása