A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Hú de szeretjük, hú de rég volt, hú de megennénk minden nap, úgy de nem diétás

2020. augusztus 14. - Szeretem a pulykát

Ez úgy jó, ahogy van. Általában szeretjük az ilyen recepteket. Még egy jó bor kell mellé és kész is:) Pulykatöpörtyű Hozzávalók: 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva 1 kávéskanál őrölt bors 1 kávéskanál őrölt köménymag 1 kávéskanál darált/reszelt fokhagyma só kb. 25 dkg…

Tovább

Tadaaammmm

Hölgyeim és Uraim, mai ajánlatunk a következő:) Spenótos pulykamell saláta Hozzávalók személyenként: 20 dkg apróra vágott pulykamell 1 marék friss spenót só őrölt bors a sütéshez: olaj a tálaláshoz: főtt tészta + buggyantott tojás + friss saláta A húst az olajon pirosra sütjük.…

Tovább
süti beállítások módosítása