A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Fetás-spenótos tészta pirított hússal

2020. december 03. - Szeretem a pulykát
Egy könnyed pulykás-tésztás ebéd ötlet az igazán rohanós, karácsony előtti hétköznapokra. Próbáld ki, ezt a tápláló fogást!
2020_11_fetas_spenotos_teszta_piritott_hussal.JPG
Fetás-spenótos tészta pirított hússal
Hozzávalók:
  • 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva
  • 2 evőkanál olaj vagy zsír
  • továbbá:
  • főtt tészta
  • 20 dkg spenót
  • 20 dkg feta sajt 
  • 1 dl tejszín
  • 1 citrom leve
  • őrölt bors
  • 1-2 gerezd fokhagyma apróra vágva
A húst a zsírban pirosra sütjük, kiszedjük, félretesszük. A spenótot megfonnyasztjuk, hozzákeverjük a fűszereket és a tejszínt, beleforgatjuk a tésztát. Tányérra szedjük és a pirított hússal és citromlével meglocsolva tálaljuk.
2020_11_fetas_spenotos_teszta_piritott_hussal2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr1416316402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása