A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Kakukkfűvel pácolt pulykamell

2020. november 16. - Szeretem a pulykát

A mediterrán konyha kedvelőinek kedveskedünk ezzel a recepttel. A pulyka elképesztő kombinációt alkot a kakukkfűvel és az olivás, oregánós fetával.

b.jpg

Kakukkfűvel pácolt pulykamell

Hozzávalók:
  • 1 kg pulykamell vastag szeletekre vágva
  • 1 dl olaj
  • 1-2 evőkanál szárított kakukkfű
  • továbbá:
  • paradicsom
  • lila hagyma
  • uborka
  • feta sajt
  • olívaolaj
  • oregánó
A húst megmossuk, szárazra töröljük. Az olajba keverjük a fűszereket. A hússzeleteket beleforgatjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Vaslapon, grillen vagy serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütjük.
Melegen, a felaprított zöldségekkel, olívával meglocsolt, oregánóval megszórt fetával tálaljuk. 

 

bn.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr8416286888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása