A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Uuu, gyerekek ez durva lesz

2020. július 13. - Szeretem a pulykát

Igazi gyomorkímélő kaja:) Muhahaha.

De az igazság az, hogy nagy kedvenc. 

2020_06_kolbaszos_tojasrantottaval_toltott_pulykamell3_kicsi.jpg

Kolbászos tojásrántottával töltött pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg egész pulykamell
  • 25-30 dkg pulykakolbász apró darabokra vágva
  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 4 tojás
  • 2 dkg vaj
  • reszelt kemény sajt

A húst megmossuk, közepére "zsebet" vágunk. A tojást villával felverjük, belekeverjük a hagymát és a kolbászt. A húst megsózzuk, vajjal kikent tűzálló tálba tesszük, a "zsebbe" töltjük a tojásos kolbászt (nem baj, ha kifolyik a húsból). Megszórjuk sajttal és 180 fokon kb. 45 percig sütjük. Forrón, tetszőleges körettel tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr7215979426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása