A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Pulykalapcsánka

2019. november 17. - Szeretem a pulykát

Pulykalapcsánka. Hogy mi? Igen, lapcsánka, tócsni és még biztosan van pár neve. De egy biztos: nagyon finom, és ebben a verzióban is, úgyhogy ne féljetek az újtól, tessék kipróbálni, jó étvágyat! Pulykalapcsánka Hozzávalók: 50 dkg pulykamell finomra darálva 2 evőkanál pulykahús fűszersó 2…

Tovább

Uuuuuuuuu, minden tányérra ilyet kérünk!

  Fokhagymás vajjal töltött pulykafasírt Hozzávalók: 50 dkg pulykamell finomra darálva 2-3 evőkanál zsemlemorzsa 2-3 evőkanál zsíros tejszín só őrölt bors a töltelékhez: 10 dkg puha vaj 1 kisebb csokor petrezselyemzöld apróra vágva 1-2 gerezd fokhagyma apróra vágva só a…

Tovább

Aszalt paradicsomos-sonkát tészta

Nem tudjuk ki találta fel a tésztát, de nagy ember volt:)  Mi pedig így tuningoltuk. Jó étvágyat:) Aszalt paradicsomos-sonkát tészta Hozzávalók: 20 dkg pulykasonka 4-5 aszalt paradicsom 1 gerezd fokhagyma 2-4 evőkanál aszalt paradicsomos olaj főtt durum tészta só őrölt bors A…

Tovább